30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

S operativním leasingem neproděláte! Naopak!

Sice jej fyzicky nevlastníte, to vám ovšem nebrání jej svobodně používat. Řeč je o vozidle na operativní leasing, který v současné době jednoznačně představuje nejjednodušší a mnohdy i nejlevnější cestu k novému vozu.

Nemáte naspořeno několik stovek tisíc a nechcete se zadlužit? Obáváte se neseriozních prodejců v autobazarech? Ale vůz zkrátka potřebujete – ať již pro osobní či firemní účely? Jedno řešení bychom pro vás měli. Automobil si můžete pronajmout od leasingové společnosti! Když si pronajímáme domy, byty a svatební šaty, proč bychom si nemohli pronajmout vůz?

Bezstarostná jízda v pravém slova smyslu

Operativní leasing v sobě skýtá celou řadu výhod. V podstatě se jedná o jízdu bez starostí. Vy jezdíte a o vozidlo se stará leasingová společnost, s níž máte uzavřenou leasingovou smlouvu. Ta má také na starosti pravidelný servis vozidla, úhrady havarijního pojištění i povinného ručení. A nemyslete si, že s vozem na operativní leasing proděláte. Mnohdy tomu je naopak.

Velmi dobře počítejte!

Schválně si vezměte do ruky kalkulačku a začněte počítat. Sečtěte se veškeré náklady, jež jsou spojené s koupí a provozem nového vozidla. K samotné jeho ceně připočítejte i roční havarijní pojištění a povinné ručení. A nezapomeňte připočíst i náklady na pravidelné servisní prohlídky, jimiž většina autosalonů podmiňuje své dlouholeté záruky. Ty přitom figurují v jejích reklamních spotech. Už v nich však nezazní, že za tuto záruku tučně zaplatíte.

Volkswagen za 7 a Škoda Octavia za 8 tisíc měsíčně? Ano, jde to!

K jaké částce jste se dopočítali? Tipujeme, že se vám protočily panenky. A teď přistoupíme k cenám operativního leasingu. Volkswagen Golf na operativní leasing může být váš za necelých sedm tisíc měsíčně. Přidejte si tisícovku a pane vám bude říkat Škoda Octavia na operativní leasing. Volba je, myslím, jasná. Jak to vidíte vy?

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.