30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Nezařazené

Co zařadit do sexu, aby měl opět šťávu? Nevynechejte vulgarity ani erotické soupravy

Každý vztah dřív nebo později narazí na ochladnutí vzájemné vášně. Intervaly, kdy si užíváme sexu, se prohlubují a nás převálcují denní povinnosti a rutina. V té chvíli přicházejí na řadu erotické soupravy a další pomůcky, které sexu znovu dodají ten pravý říz.

 

Buďte vidět

Zatímco ženy mají při milování raději zhasnuto, zavírají oči a užívají si prožitek v představách, mužskou sexualitu mnohem více stimuluje zrak. Pokud tedy chceme partnera potěšit, měly bychom pamatovat na to, že se chce dívat.

 

Nejde jen o to dopřát mu pohled ve světle a nezalézt hned pod deku. Měly bychom se také ujistit, že se partner bude mít na co dívat. Nahé tělo je samozřejmě krásné, ale můžeme ho Erotické soupravy slouží právě k tomu. Správně padnoucí podprsenka a kalhotky jsou základním kamenem úspěchu. Někdy stačí jen spodní prádlo, jindy je můžeme ještě doplnit podvazky a erotickými župany.

 

Spodní prádlo, které ho nenechá chladným

Tyto soupravy dokáží vmžiku upoutat pozornost a probudit vzrušení. Některé podprsenky mohou být krajkové i saténové, ale v podstatě připomínají běžné luxusní prádlo. Můžete ovšem zvolit takové, které mají mnohem rafinovanější střih, pozdvihávají prsa, nechají vykukovat bradavky a celkově mnohem více  svádí k polaskání a hraní.

 

Některé podprsenky mají více podobu korzetu. Tyto svršky plynule přecházejí v podvazky, ke kterým můžeme přichytit sexy punčochy. Takto oděné zaručeně vzbudíme partnerovu pozornost a fantazii. Bude to ovšem mít složitější se svlékáním.

 

K vršku musí dokonale ladit kalhotky. Pokud je podprsenka decentnější, budou se k nim hodit klasická tanga nebo krajkové brazilské kalhotky. Ovšem pravé erotické kalhotky jsou mnohem dráždivější. Zabírají minimum prostoru a svým střihem doslova vybízejí k akci.

Milovat se všemi smysly

\Měly bychom ovšem stimulovat nejen zrak, ale i další smysly. Pak bude zážitek ještě intenzivnější.Co třeba  trocha šlehačky a čokolády na našem těle? Musíme si jen vybrat to, co chutná. 

 

Ne nadarmo se praví, že láska prochází žaludkem. Dobrá večeře složená z těch správných přísad může být správným začátkem pro vášnivý večer.

 

Muži mají rádi překvapení

Rozbourat rutinu pomohou i spontánnost a moment překvapení. Právě toho si muži cení. Co milování mimo ložnici? a v jiný než obvyklý den? Jiný čas a místo mohou udělat své.

 

Muži také mají rádi, když se jejich partnerka chopí iniciativy. Můžeme převzít otěže a doslova si partnera ochočit, alespoň během aktu. Spontánnosti docílíme i netradičním vzezřením. Ať už si pořídíme erotickou soupravu nebo erotický kostým. Zkrátka partnera překvapit něčím nečekaným.

 

Opepřit potřebuje i slovník

Posledním ze smyslů, který je třeba zapojit, je sluch. Tichý sex jakoby nebyl. Měly bychom umět dát najevo, co se nám líbí a co ne. Chce to sice občas trénink, ale dá se to naučit. A stojí to za to.

 

Není na škodu přidat i trochu peprnější slovník. Někteří dokonce doporučují nebát se říct pár vulgarit. Všechno je to o chuti a vkusu nejen partnera, ale i nás samých. To nejdůležitější tedy je, otevřeně mluvit o tom, co máme rádi a co v sexu postrádáme.

 

Jaký je váš recept na dobrý milostný život? Umíte před partnera přestoupit v sexy prádle, nebo to při milování nepotřebujete?

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.