30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Peníze

Jak ušetřit při nákupu elektroniky přes internet?

Elektronika patří k věcem, u nichž vlastně vůbec nevadí, když si je pořídíte přes internet. Protože zatímco takové šaty si potřebujete vyzkoušet, jestli vám sedí, jak si představujete, elektronické hračky budou vždycky dělat to, co uvádí popisek. Neexistuje tedy důvod, proč si je nepořídit online, z pohodlí domova a se slevou.

Mobily, počítače, notebooky, herní konzole, domácí kina, rádia, přehrávače, reprosoustavy. Elektroniku využíváme všichni, a to denně. Čas od času je ale potřeba model vyměnit za novější, nahradit rozbitý kus nebo si pořídit novou hračku. Kde? Nejlépe na internetu.

Nákup přes internet je daleko pohodlnější

Dejme tomu, že sháníte nová bezdrátová sluchátka. Kdybyste se rozhodli jít do kamenného obchodu, je dost možné, že v tom prvním byste zrovna nenašli žádná, která by se vám líbila. To znamená cestu do druhého, možná i třetího obchodu a ztrátu spousty času. Také byste museli stále dokola hledat oddělení se sluchátky a vysvětlovat prodavačům, co hledáte. Opravdu máte tohle zapotřebí?

Všechno se dá vyřešit tím, že si doma v klidu sednete k počítači nebo vezmete do ruky telefon či tablet a během pár minut navštívíte několik e-shopů. Snadno porovnáte ceny, mrknete, kde mají slevy, kde vám nabídnou dopravu zdarma a jak ušetřit ještě jinými způsoby. Uspoříte spoustu času i peněz.

Ušetříte každopádně

Také v kamenných obchodech lze uspořit nějakou tu korunu, když zrovna narazíte na slevovou akci. Na internetu se však dá elektronika ve slevě pořídit kdykoliv. Nemusíte totiž čekat až na akci konkrétního obchodu, existuje i spousta jiných způsobů, jak zaplatit méně. Jedním z nich jsou slevové kupóny.

O slevových kódech či slevových kupónech jste nejspíš již někdy slyšeli. Například v kamenných obchodech vám kolikrát jako odměnu za nákup dají slevový kód na další nákup, případně na nákup přes internet. Stačí je zadat při dokončení objednávky v e-shopu. Věděli jste ale, že tyto kódy na slevu se dají najít i různě po internetu, a to zcela zdarma? Vzpomeňte si na ně, až budete příště nakupovat online.

Vyhledat slevový kód vám zabere pár minut

Slevové kódy jsou dostupné celoročně. Někdy platí jen na určitou kategorii, jindy třeba při nákupu nad určitou částku. Každopádně jsou vám k dispozici zcela zdarma, stačí trochu pátrat. Můžete použít vyhledávač a vyhledat si například heslo slevy na Mall. Dobrou variantou je ale také zamířit přímo na stránku, která tyto slevy a akce shromažďuje. Tam se podíváte, v jakých e-shopech zrovna platí kupóny, a snadno tedy zjistíte, kde se dá nakoupit nejlevněji. Zkuste to rovnou na KuponyOnline.cz. Možná objevíte, že probíhá zajímavá akce, a tak je vhodné období pořídit si nová sluchátka, videopřehrávač, reproduktory či jakoukoliv jinou elektroniku.

 

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.