30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Peníze

Nové zaměstnanecké benefity pro rok 2020

Hledáte rádi způsoby, jak motivovat zaměstnance? Uchazeči o nové zaměstnání se při pohovorech čím dál tím častěji ptají po zaměstnaneckých benefitech. Právě tento faktor hraje při rozhodování se, kam dotyčný nastoupí do zaměstnání, jednu z nejdůležitějších rolí.

Vytvořte pro rok 2020 lákavou nabídku zaměstnaneckých benefitů

Zaměstnanecké benefity hrají důležitou roli nejen z hlediska odměňování zaměstnanců. Velká část společností se otázkou benefitů zabývá a snaží se alespoň jeden benefit nabídnout. Nejoblíbenějším a současně také nejčastějším benefitem je jednoznačně příspěvek na stravování. Mezi další oblíbené benefity se řadí penzijní či životní pojištění, příspěvek na vzdělání, dovolená nad rámec zákona či pružná pracovní doba. Tak jako se vyvíjí společnost směrem dopředu, tak se rozšiřuje také nabídka benefitů. Zaměstnanecké benefity zvyšují firemní prestiž. Firma na zážitky si je toho velmi dobře vědoma, a proto se zaměřuje také na tuto nabídku. Sami se o tom můžete přesvědčit zde: www.firmanazazitky.cz/blog/zamestnanecke-benefity-a-zamestnanecke-vyhody. Objevte nabídku benefitů, která dá zapomenout na stereotypy.

Firma na zážitky – specialista na zaměstnanecké benefity

Spousta zaměstnanců si chce svůj volný čas co nejvíce odpočinout. Pracovní povinnosti sebou přináší celou řadu stresu, napětí a námahy. Není tedy divu, že svůj volný čas plní aktivitami, které jim přináší potěšení. Lehce tak během svých koníčků mohou zapomenout na každodenní starosti a odpoutat se od všech těžkostí. Jedním z hesel Firmy na zážitky je žít život naplno a tímto duchem se odvíjí také její nabídka zážitků. Prostřednictvím Firmy na zážitky a zaměstnaneckých benefitů 2020 si mohou Vaši zaměstnancům splnit svá dávná přání a prožít něco skutečně netradičního. S Firmou na zážitky můžete vytvořit také velmi lákavou nabídku dárkových poukazů. Připravíte tak program benefitů, který bude bavit nejen Vaše zaměstnance, ale také Vás.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.