30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Investice

Zlato jako vhodná investice pro ty, co nemají našetřené miliony

Žijeme v nejisté době a mnozí odborníci tvrdí, že negativní dopady covidu teprve přijdou. Lidé se bojí inflace a znehodnocení peněz, snaží se je nějakým způsobem chytře investovat. Jenže jakým, pokud nemáte našetřené miliony, abyste pořídili nemovitost?

Vhodným prostředkem k investici je jednoznačně zlato. Nikoliv šperky, nýbrž investiční zlato. Investiční mince a slitky si svoji hodnotu uchovají.

Investovat lze už od pár tisíc korun

Zlato je vhodným investičním prostředkem i pro malé investory. Ty nejlevnější zlaté mince se dají pořídit i pod deset tisíc korun. Samozřejmě ten, kdo chce ochránit své peníze před ztrátou hodnoty, nebude investovat deset tisíc, vloží větší částku. A právě pro uložení statisíců je zlato jako dělané.

Na rozdíl od nemovitostí je osvobozené od DPH, navíc vám dává svobodu. Zlato má hodnotu v každé zemi, takže vás nemusí trápit oslabující koruna. Také si ho vezmete kamkoliv s sebou, ve vlastním trezoru. Prodat ho také nebude problém, ať už se za pár let budete nacházet kdekoliv.

Nakupte zlaté mince a slitky nejvyšší ryzosti

Mince Vídeňský filharmonik od rakouské státní mincovny se zápisem do Guinessovy knihy rekordů. Zlaté mince Panda vydávané Čínskou lidovou republikou. Slitky Argor Heraeus. Zlaté slitky PAMP. Možností je celá řada, vybrat si můžete podle svých představ.

Jen se vždy ujistěte, že nakupujete u ověřeného prodejce. Chcete-li se o zlatě něco dozvědět a získat rady od zkušených prodejců, vydejte se přímo do Obecního domu v Praze, kde sídlí Pražská mincovna. Máte-li to do Prahy daleko, nakupujte pohodlně online na www.zlate-mince.cz. Objednat si investiční zlato není o nic složitější než objednání jakéhokoliv jiného zboží z e-shopu. I tohle je jedna z dalších výhod investic do zlata. Zvládnete ji i vy, třeba ještě dnes. Nečekejte a ochraňte své peníze.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.