30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Pojištění

Cestovní pojištění

Cestovní pojištění je skvělým pomocníkem nejen na letní, ale jakékoli dovolené. Cestovní pojištění Vám pomůže vyřešit problémy a Vy prožijete tak klidnou dovolenou. Nemusíte se obávat velkých poplatků za lékařskou pomoc v zahraničí. Pokud se Vám nebo Vašim blízkým něco přihodí a budete potřebovat odbornou pomoc, cestovní pojištění Vám zaručí plnou úhradu škod.

Cestovní pojištění má několik různých druhů. Jedná se tak o cestovní pojištění turistické, služební a sportovní. Každý z těchto druhů má jinou stanovenou výši poplatku a daný horní limit, který si může klient zaplatit. A co všechno vlastně můžeme do cestovního pojištění zahrnout? Prakticky vše, na co si vzpomenete. Úrazové pojištění, pojištění odpovědnosti, pojištění ztráty zavazadel, pojištění zavazadel, pojištění storna cesty, pojištění únosu letadla a pojištění zpoždění letu. Nemusíte se tak bát, že by Vás jakákoli příhoda na Vaší dovolené zaskočila a zkazila Vám tam krásně prožité dny.

Cestovní pojištění začíná platit okamžikem, kdy zaplatíte plnou částku na tento druh pojištění. Můžete se nechat pojistit jen před Vámi určenou cestou. Pojistná smlouva bohužel nemůže být uzavřena se zpětnou vazbou. Cestovní pojištění mnoho občanů České republiky využívá především při vycestování do jedné země. Pokud se ale chystáte na cestu do více zemí a nevíte si rady s pojištěním, nemějte obavy. Při vyřizování pojistné smlouvy nahlásíte nejvzdálenější zemi, do které pojedete a můžete tak cestovat na jedno cestovní pojištění.

Jaké jsou vůbec limity plnění? Každá pojišťovna má svůj limit jiný. To znamená, že pokud limit Vaší léčby v zahraničí překročí limit zaplacený, musíte si částku doplatit. Pravidlem mnoha pojišťoven jsou různé limity, mezi kterými si můžete vybrat ten, který Vám bude nejvíce vyhovovat. Platí však stále základní pravidlo, čím větší limit, tím dražší pojistné.

Cestovní pojištění se opravdu vyplatí. V zahraničí totiž zaplatíte za služby lékařů v přepočtu na naše peníze obrovské částky. Pojistit se můžete od jednoho dne až do jednoho roka. Pokud tedy chcete cestovat celý rok, pojištění Vás bude chránit po celou dobu Vašeho dobrodružství.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.