30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Banky

Equa Bank

equa-bankNechce v dnešní době platit zbytečné poplatky nebo platit alespoň minimální? Toužíte po spolehlivosti a přesnosti? Pak se staňte klientem Equa bank. Vedení účtu i většina základních služeb jsou zdarma, nejvyšší úrok na Vašem spořicím účtu a výběr z jakéhokoliv bankomatu za pouhých devět korun. Ano, toto vše jsou hlavní lákadla této bankovní společnosti. Equa bank je moderní bankovní institucí, která funguje pro schopné zaměstnance, podnikatele a prakticky každého, kdo chce mí za svými zády spolehlivého a silného technologického partnera.

Oproti většině „tradičních“ bank nabízí Equa bank především levný účet pro lidi, kteří ji budou využívat jako hlavní finanční ústav. Vedení běžného účtu už je za 99 korun, ale pokud splníte alespoň jednu ze tří podmínek, je pak bezplatné. Stačí mít pravidelný měsíční příjem alespoň 15 tisíc korun, případně mít u banku v součtu uloženo alespoň 150 tisíc korun nebo si od Equa banky vzít hypotéku.

Nezávisle na splnění těchto podmínek jsou pak vždy zdarma všechny odchozí i příchozí platby včetně trvalých příkazů a inkas. Zdarma je pak i vedení internetového bankovnictví či elektronické výpisy z účtu. Samozřejmostí je i vydání a vedení karty. Zřídit si u Equa bank můžete také kontokorent, tedy povoleném předčasném účtu. V nabídce jsou také hotovostní půjčky pro spotřebitele, což v dnešní době většina nováčků neprovozuje. Equa bank provozuje i spořicí účet, slibující úrok 2,3 procenta ročně.

Přichází tak s nejlepší nabídkou mezi bankami, i když se o první příčku dělí s konkurenčním Wüstenrot. Založení i vedení spořicího účtu je opět zdarma. Není zde podmínkou vést u Equa bank běžný účet.

Levné a jednoduché služby, přehledný sazebník a férové jednání. Na to sází Equa bank. Nabízí kompletní služby jak co do rozsahu, tak co do kontaktu se zákazníkem. Od nových bank se chce odlišit tím, že nabídne služby nejen běžným občanům, ale i podnikajícím osobám a malým firmám.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.