30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Banky

Komerční banka

komercni-banka-logoKomerční banka je jedna z mnoha finančních institucí na českém trhu. Nabízí občanům mnoho různých služeb od půjček, úvěru, účtů, až po slušnou kariéru. Komerční banka je mateřskou společnosti Skupiny KB a dále je součástí mezinárodní skupiny Société Générale. Komerční banka je nejen jedna z předních bankovních institucí v České republice. Pohybuje se také na vyšších žebříčkách ve střední a východní Evropě.

Pokud se rozhodnete disponovat se svými penězi s pomocí Komerční banky, můžete využít služby v oblasti retailového, podnikového nebo investičního bankovnictví. Komerční banka ale nabízí klientům také služby prostřednictvím specializovaných poboček. U KB si tak můžete zřídit penzijbí připojištění, stavební spoření, faktoring, spotřebitelské úvěry nebo pojištění.

Komerční banka byla založena roku 1990. tehdy sloužila jako státní instituce. V roce 1992 byla transformována na akciovou společnosti. V roce 2011 se Komerční banka zaměřuje především na aktivity a služby pro individuální zákazníky a podnikatele.

Komerční banka poskytuje služby lidemi firmám. Pokud se zaměříme na lidi, tedy občany, Komerční banka se poté zaměřuje na občany, mládež a studenty, privatní bankovnictví a také na cizince, kterým poskytuje také výhodné služby. Pokud jste student a chcete si zřídit nějaký studentský účet, který Vám zajiští mnoho výhod v podobě měnších poplatků, Komerční banka Vám toto může nabídnout. Firmy Komerční banka pomyslně rozděluje do dvou skupin. První skupinou jsou firmy, které mají obrat pod 60 milionů korun.

Druhá skupina firem je ta, která má naopak obrat nad 60 milionů korun. Pokud vlastníte firmu, která má menší obrat, Komerční banka Vám poskytne například provozní úvěr nebo úvěr na investice. V tomto případě také nabízí pomoc při investicích nebo správu cenných papírů. Vlastníci firmy s obratem nad 60 milionů korun si mohou u Komerční banky zřídit podnikatelský úvěr, firemní účet, internetové bankovnictví mojebanka nebo spořící účet. Mohou si pojištit své platby nebo čerpat z různých výhod, které má Komerční banka v nabídce.

Komerční banka se také velice soustřeďuje na občany jako takové. Pokud tedy chcete disponovat se svými penězi právě u Komerční banky, zařídit si můžete například účet, půjčku na bydlení, penzijní připojištění, peníze na nákupy, investici nebo jednoduše peníze na cokoli.

2 Comments

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.