30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

SMS půjčky

smsPotřebujete peníze na cokoliv a musíte je mít co nejdříve? Nechcete postoupit dlouhé schvalovací řízení? Máte zápis v bankovním registru dlužníků a bankovní instituce Vám nepůjčí? Pak je SMS půjčka přesně pro Vás. SMS půjčka je téměř stejná jako jakákoli nebankovní půjčka. Liší se však jedním faktorem.

Můžete ji řešit z pohodlí Vašeho domova. Můžete odeslat pouze SMS s částkou, kterou požadujete a s datumem splatnosti. Musíte být u dané nebankovní instituce zaregistrováni a pak už jen můžete čerpat půjčky přes pouhé kliknutí na „odeslat SMS“. Půjčky přes SMS mají ale mnoho jiných výhod. My si řekneme, jaké to jsou.

Půjčky přes SMS mají prakticky stejné podmínky a výhody jako online půjčky. Jedná se o půjčku peněz, při které nemusíte dokládat žádné doklady o výši příjmu, o bankovním registru dlužníků a také nemusíte dokládat exekuční stav, tedy pokud nějaký probíhá neboproběhl. Při tomto typu půjčky pouze zadáváte své informace o výš půjčce a naprosto základní osobní informace, jako jméno a příjmení. Každá instituce nebo každý investor nabízí jiné podmínky, je pouze na Vás, které si vyberete a které se Vám budou nejvíce hodit.

A jak dlouho mohu půjčku splácet? Většinou se tento termín pohybuje v řádech měsíců, až roků. Rychlá SMS půjčka je vhodná především v době, kdy potřebujete překonat momentální nedostatek peněz. Tedy pokud čekáte na výplatu, ale ještě předtím potřebujete něco nutně zaplatit. Existují také malé částky, jako například 1000 Kč až 5000 Kč. Tuto půjčku můžete splatit do 10 až 30 dní, je pouze na Vás, jakou splátkovou dobu si vyberete a sjednáte s investorem.

Při nebankovních půjčkách, které zahrnují i SMS půjčku nepotřebujete žádné ručení. Peníze Vám ihned po schválení půjčky budou zaslány na Váš účet a poté si s nimi můžete disponovat podle svého rozhodnutí. U některých institucí můžete také snížit výši úroku, pokud si zvolíte danou délku doby splácení. Další výhodou je fakt, že SMS půjčka je bez poplatků předem. Všechny poplatky tak platíte až při splácení samotného dluhu.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.