30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Daně, Peníze

Auditorská činnost a daňové poradenství pro vaši firmu

Potřebujete pomoct s auditem? Obraťte se na profesionály ve své oblasti a využijte služeb společnosti SP Audit s r.o., která se postará o perfektní stav vaší firmy. Navíc nabízí mnoho užitečných služeb, které vám pomohou vyřešit většinu problémů ve vaší firmě.

Dlouhá tradice plná zkušeností

SP Audit se zabývá auditorskou činností již od roku 1999. Jejím cílem je pomoci klientovi se sestavením korektní uzávěrky dle standardů, a to nejen českých, ale případně i mezinárodních (IAS/IFRS). Také se snaží minimalizovat veškerá potenciálně vzniklá rizika.

Zaměřuje se jak na menší firmy, tak na ty velké. Cílovou skupinou jsou i výrobní společnosti. Velkou výhodu představuje především důsledný individuální přístup a péče o klienty.

SP Audit je od roku 2000 členem Komory auditorů ČR.

Komplexní audit firmy

SP Audit pracuje nejen na základě smlouvy, která obsahuje komplexní provedení auditorských prací, ale zaměřuje se také na průběžnou spolupráci a vzájemnou komunikaci s klienty.

Práce prováděné touto společností jsou vždy v souladu s odpovídajícími právními normami i pracovními postupy dle Komory auditorů ČR. S klientem plně spolupracuje a pomáhá mu při řešení problémů a provádí konzultace v mnoha oblastech – účetní, daňovém poradenství apod.

Na základě specifických požadavků je také schopna zajistit velké množství dalších služeb, mezi které patří například zpracování ekonomických a finančních analýz, řešení větších a rozsáhlejších problémů, ale také konzultace při zhotovování účetní uzávěrky včetně přílohy apod.

Kompletní informovanost

Pokud při kontrole narazí na nějaký problém, veškeré nedostatky a problémy předá klientovi vždy písemně formou dopisu auditora nebo podá podrobnou zprávu, jejíž obsah je nejdříve projednán s odpovědnými osobami.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.