30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Investice, Peníze

Chcete podnikat? Stačí si vybrat z připravených ready-made společností a začít!

Láká vás rozjet svůj vlastní podnik, po kterém dlouho toužíte, kde byste konečně dělal to, čemu rozumíte, co vás baví a v čem se nacházíte? Připadá vám vyřízení formalit pro zahájení podnikání zdlouhavé, složité a to je to, co vás odrazuje od startu? V tom případě se vám jistě zalíbí možnost koupit si existující ready-made společnost, která čeká na svého majitele a začít pracovat!

Jak to funguje?

Je to jednoduché. Můžete si vybrat hotovou ready made s.r.o. bez jakýkoli dalších závazků, koupit si ji za konečnou cenu 17.900,–Kč bez požadavků na změny a můžete začít podnikat.

Další možností je koupě ready made s.r.o. na míru za cenu 21.900,–Kč. Dle vašeho přání a požadavků je možné zvolit např. název společnosti, sídlo firmy a další náležitosti.

Jestliže nemáte potřebný základní kapitál, společnost SimplyOffice.cz vám ho zapůjčí.

Prohlédněte si firmy na prodej, které čekají na svého kupce

Dalším způsobem, jak se rychle a jednoduše dostat ke společnosti dle vašeho přání je podívat se na firmy na prodej, jejichž nabídka je skutečně bohatá.

Díky přehledným filtrům si můžete vybrat společnost se sídlem v Praze, nebo Brně, přihlášenou k DPH, nebo nepřihlášenou. Řadit firmy k prodeji můžete dle názvu, ceny, výše základního kapitálu, podle data zapsání do OR, IČ a ihned vidíte stav konkrétní společnosti, kterou si můžete v případě zájmu okamžitě rezervovat, je-li volná.

Obliba koupě těchto firem je značná, v roce 2013 bylo prodáno 421 ready made společností a v letošním roce již 378 a to do konce roku zbývá ještě téměř pět měsíců!

Snadné založení s.r.o.

Informujte se na možnost založení s.r.o., se kterým vám simplyoffice.cz taky pomůže. Získáte levnější vstupní náklady, budete vlastníkem i jednatelem, společnost bude obsahovat vámi požadovaný název, adresu sídla, strukturu statutárních orgánů, individuální znění společenské smlouvy… K zápisu dojde za cca 3 týdny, v případě, že si budete chtít základní kapitál půjčit, proběhne zápis za cca 4 týdny.

Základní kapitál spol. je možný už od 1,–Kč, za malý příplatek je možné založit ji bez vlastního kapitálu. Nabízí se i možnost založení s.r.o. na základě plné moci. Podepsat smlouvu je možné v Brně i Praze.

Pořiďte si svou vlastní společnost a začněte si plnit sen o úspěchu a práci, která vás bude bavit a naplňovat.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.