30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Cetelem je společnost, která poskytuje půjčky již léta

Jedna ze společností, která figuruje na našem finančním trhu již delší čas, poskytuje půjčky a vždy jedná solidně je společnost Cetelem. Tato společnost vychází svým klientům vstříc. Vždy poskytne potřebné informace i poradí s výběrem. V oblasti financí se pohybuje bez mála patnáct let. Což je velmi dlouhá doba. Každý z nás zná tuto společnost alespoň z reklamy se zeleným panáčkem.

Základní informace o společnosti Cetelem

Autor obrázku: Jan Fidler

Společnost Cetelem je velmi silná a stabilní. Především díky své patnáctileté tradici patří mezi největší a nejvýznamnější poskytovatele nebankovních úvěrů a služeb. Cetelem je dceřinou společností francouzské banky BNP PARIPAS PERSONAL FINANCE, která poskytuje spotřebitelské úvěry a půjčky, již od roku 1953. Tato banka pomocí dceřiných společností rozšířila pole svého působení skoro do všech zemí světa.

Mezi dlouhodobou strategii společnosti Cetelem patří poskytování vysoce kvalitních a komplexních finančních služeb dostupné široké veřejnosti. Cílem společnosti Cetelem je stát se klientovou první volbou při výběru vhodného partnera pro financování jeho potřeb. Při sjednávání se společnost Cetelem vždy řídí zodpovědným přístupem úvěrování a půjček, který vychází jak ze seriózního jednání s klienty, tak z etických norem.

Co je to půjčka Cetelem?

Je nejrychlejší cestou k realizaci všech Vašich plánů. Peníze si totiž můžete půjčit úplně na cokoliv. Její praktické využití je bezúčelné. Představuje snadné řešení pro všechny, kteří chtějí své záležitosti vyřešit rychle a bez zbytečných komplikací. Na peníze klienti totiž nečekají dlouho.

Nabízí se ve výši od 20. 000 Kč do 200. 000 Kč. Délku splácení si můžete podle potřeby nastavit, až na 84 měsíců splácení. Velice kladným bodem je i to, že si můžete sjednat pojištění proti neschopnosti splácet. Nikdy totiž nevíte, co se může přihodit.

Jak si půjčku sjednat?

Velice snadno. Stačí si na internetu vyhledat webové stránky společnosti Cetelem. Tam vyplníte jednoduchý formulář „ Žádost o půjčku“. Tento formulář se odešle k posouzení do společnosti Cetelem. Za pár hodin Vám již volají operátoři, aby s Vámi projednali detaily a smlouvu.

Proč financovat své potřeby s tímto produktem

  • je rychlý a vyřizuje se z pohodlí domova
  • dosáhnete na 20. 000 Kč – 200. 0000 Kč
  • je bezúčelný, záleží jen na Vás, co si za něj pořídíte
  • úrok začíná na 6.9%
  • dobu splácení si nastavíte sami
  • bez skrytých poplatků

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.