30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Peníze

Soudní exekutor vám pomůže v nesnázích

Zajisté ve vás název pozice soudní exekutor vyvolává respekt a možná i obavu. Vězte ale, že je to člověk, který vám dovede výborně pomoci v případě, že máte pohledávky, které pro vás vymůže a uspoří vám nemalé peníze. Stejně tak se s ním můžete radit, jste-li účastníkem exekučního řízení.

Jeho další využití najdete tehdy, kdy se poohlížíte po nemovitostech či movitých věcech na prodej. Připravuje dražby a lez prostřednictvím něho přijít k požadovanému mnohem výhodněji.

Obraťte se na zkušenou společnost

Tak jako je to ve všech odvětvích a oborech, i při řešení pohledávek a dražeb je důležité obrátit se na prověřenou a zkušenou společnost. Jednu takovou najdete na webových stránkách Executor.sk.

Ať už máte jakékoli množství návrhů, zpracuje jakékoli jejich množství. Nechybí jim potřebný software, vybavení úřadu a prověřené postupy. Jde o jeden z největších exekutorských úřadů na Slovensku skýtající téměř čtyřiceti členný tým pracovníků, který vede exekutor JUDr. Kamil Líška.

Exekuce nemovitostí a dalšího

Na stránkách Executor.sk si můžete prohlédnout nabídku připravovaných dražeb nemovitostí, ale i dalších věcí, jako např. nákladních vozidel. Vždy hned zjistíte, kdy se dražba koná, její místo a také podrobné informace k dražené nemovitosti či movité věci.

Úspora jako velká výhra

Dalo by se říci, že dražby přinášejí úspory jako různé typy výherních automatů. Můžete si tak koupit majetek za značně nižší cenu a ušetřené peníze investovat kupříkladu k úpravám nemovitosti, pořízení IT a dalšího vybavení či čehokoli jiného, co budete potřebovat.

Nenechávejte nic náhodě a v případě, že se potýkáte s pohledávkami nebo jste účastníky exekučního řízení, obraťte se včas na exekutorský úřad. Předejdete tak komplikacím, zbytečným potížím nebo si pořídíte nemovitost prostřednictvím dražby za velmi výhodnou cenu.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.