30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Půjčky od nebankovních společností

Někteří lidé, když slyší pojem nebankovní půjčky, tak mají hrůzu v očích, protože v tom hned vidí něco špatného. Avšak pro mnoho lidí to znamená vysvobození, protože zatímco jim půjčku banka zamítne, tak zde jí bez problémů dostane.

Proč se lidé tak moc bojí nebankovních společností?

Lidé mají strach z nebankovních půjček, protože si myslí, že jde o lichvu. Pravdou je, že některé tyto společnosti využívají lidské nouze a poskytují jim finance, které potřebuje za vysoké úroky, avšak mezi nimi se najdou i takové nebankovní společnosti, které mají úroky srovnatelné s těmi bankovními.

Jak mohu zjistit, zda je pro mě půjčka výhodná či ne?

Někteří lidé se v ekonomickém světě nevyznají a je pro ně poněkud složité zjistit, jestli se jim daná půjčka vyplatí anebo ne. Proto existují kalkulačky, které jim pomohou spočítat jaká je výše úroků či kolik přeplatí a z toho už dokážou sami porovnat, jestli jde o lichvu anebo je ta částka a úroková sazba přijatelná.

Jaké půjčky nebankovní společnosti nabízejí?

Nebankovní společnosti mají velkou škálu půjček, mezi kterými si můžete vybrat takovou, která vám bude vyhovovat nejvíce. Mnoho lidí těchto služeb využívá zejména proto, že u banky tyto peníze nedostanou, ale jsou i takoví lidé, kteří si dokážou spočítat, že i nebankovní společnost může nabídnout výhodnou půjčku.

Rychlá půjčka

Jedna z těchto půjček je právě rychlá půjčka, kdy dostanete částku, kterou potřebujete ve velmi krátkém intervalu. Většinou jde o online půjčku, takže si jí můžete vyřídit pomocí počítače doma sami a pak vám peníze přijdou na váš účet. Rychlé půjčky často poskytují jen nižší částky.

Půjčka bez registru

Pokud jste zapsání v registru dlužníků, tak u mnoha bank už nemáte šanci dostat další půjčku. Kdežto nebankovní společnosti nabízejí i půjčku, bez toho aniž by se podívali do registru dlužníků. A přestože už jednu půjčku máte, tak vás poskytnou peníze ihned.

Vyplacení exekuce

Lidé, kteří mají z jistého důvodu exekuci, tak peníze potřebují nejvíce, aby mohli tuto exekuci splatit a jejich majetek získat. Problém je v tom, že oni od banky žádné peníze nikdy nedostanou. Pak nezbývá nic jiného, než využít nebankovní společnosti, která vám v těchto těžkých situacích dokáže pomoci a půjčí vám peníze k vyplacení exekuce.

Nebankovní půjčky nemusí vždy znamenat to nejhorší. Může se stát, že nebankovní společnosti vám nabídnou úroky porovnatelné s bankou.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.