30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Peníze, Podnikání

Chcete začít podnikat, ale nevíte, jak založit firmu? Stačí si ji koupit

Zakládání firmy je velkým milníkem v podnikatelském životě. Jde o proces, kdy je nutné vyřešit poměrně hodně papírování a vyznat se ve všech povinnostech. Naštěstí na to nejste sami a můžete to vyřešit jednoduše díky zakoupení již založené firmy. V tomto případě se můžete rozhodnout pro firmu

Zakládání společností

Výhodou založení firmy od specializované společnosti jsou i nejrůznější praktické vychytávky. Jde například o nutné sídlo firmy, které si můžete pronajmout na prestižních adresách v Praze. Veškerá zašlá pošta je vám pak skenována či přeposílána. Vybrat si můžete i zajištění účetnictví za určený poplatek. Vlastnit a provozovat firmu tak nemusí být vůbec nic složitého a jde o ideální řešení hlavně pro menší společnosti, kdy si ušetříte spoustu času se zařizováním všech nutných formalit.

Proč se rozhodnout pro koupi firmy?

Hlavní výhodou je fakt, že nemusíte téměř nic řešit. Pouze si vyberete název, případně již zvolíte vytvořenou firmu a objednáte. V ceně jsou zahrnuty i všechny soudní a správní poplatky nutné pro administrativní změny. Kromě českých firem si můžete zakoupit i slovenské, polské, britské, německé či americké společnosti.

Firma s historií i bez

Pokud se rozhodnete koupit si firmu s určitou historií, můžete tím získat pozitivní body do začátku. Dobré renomé a kladná hodnocení spolu s dlouhou historií a delším dobou od založení působí dobře. Na druhou stranu připravené ready-made s. r. o. má naprosto čistý štít, který můžete využít k vytvoření vlastní dobré pověsti. Cena je většinou také nižší. Stačí se podívat, jaké jsou s. r. o. na prodej a vybrat si tu pravou variantu. Po vyplnění dotazníku se jmény společníku a sídlem společnosti dojde k vyřízení dokumentaci a zaplacení za převod společnosti. Po zápisu změn v obchodním rejstříku se firma stává vaší.

 

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.