30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Peníze

Platíte přemrštěné částky na plyn a elektřinu? Udělejte tomu přítrž!

Pravidelné platby inkasa bere většina lidí jako samozřejmost. Možná k nim patříte také a neřešíte, že se vámi placené částky neustále zvyšují. Zejména u plateb spojených s elektřinou a plynem se jedná o tradiční záležitost. Jste to ovšem vy samotní, kdo se může ozvat a učinit těmto nehoráznostem přítrž. Optimální je přestup k novému menšímu dodavateli, který jednak dokáže snížit ceny na minimum a jednak s vámi bude také úplně jinak jednat. To ovšem nejsou jediné přednosti. Pojďme si hlavní výhody přestupu k menšímu dodavateli plynu a elektřiny přiblížit podrobněji.

Ceny půjdou dolů

Snížení plateb za plyn i elektřinu je ostatně hlavním motivem každého, kdo se rozhodne přestoupit k jinému dodavateli. Proč si to menší společnosti mohou dovolit? Především většinou disponují vlastními zdroji energie. Tím pádem dokážou stlačit ceny směrem dolů a konečný zákazník, tedy vy, bude nakonec platit v pravidelných intervalech mnohem menší částky než doposud.

Nebudete už jen číslem elektroměru

Menší dodavatelé plynu i elektřiny k vám budou přistupovat mnohem osobněji. Určitě vás nijak nepřekvapí, když vás osloví jménem a skutečně se věnují pouze vašim problémům a přáním. Už nebudete pouhým číslem plynoměru a elektroměru, které bylo kdy zapotřebí pouze z toho důvodu, že chtěl dodavatel zjistit aktuální stav spotřeby a následně inkasovat finanční částku. O menším dodavateli elektřiny se dozvíte více například na https://www.epet.cz/elektrina/.

Jednoduchý a rychlý přechod

Přestup k jiné společnosti dodávající elektřinu a plyn není nijak náročný. Pokud se na ni obrátíte, určitě v tom nebudete sami. Profesionálové vám pomohou s vyplněním potřebných formulářů a smluv. Přesvědčit se o jednoduchosti tohoto procesu a dalších výhodách menších dodavatelů můžete třeba na https://www.epet.cz/plyn/.

 

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.