30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Pojištění

Zbytečná připojištění a důležité limity u povinného ručení a jeho kalkulace

Každý majitel motorového vozidla je povinen mít k automobilu sjednáno zákonem dané povinné ručení. Toto slouží v případě autonehody k pokrytí škod, které vzniknou na cizím vozidle, svodidlech, domech, plotech, při ekologické havárii, nebo třeba cestujícím s trvalými následky.

Než uzavřete povinné ručení

Dříve, než se rozhodnete pro konkrétní pojišťovnu a její produkt, srovnejte si nabídku na našem trhu. Budete možná překvapeni, jak rozdílnou výši povinného ručení po vás ročně budou ty horší společnosti chtít.

Samozřejmě je také potřeba se zamyslet nad tím, jaké limity požadujeme a co je z našeho pohledu v našem povinném ručení zbytečné. Je to jako bychom si připláceli pro případ škod způsobených v zahraničí, ale přitom vozem jezdili jen u nás. Takovýchto situací může být mnoho. Vyzkoušíte-li srovnání povinného ručení, dozvíte se nejen o nejvýhodnějších nabídkách, ale můžete si během pár kliknutí myší přečíst potřebné informace týkající se připojištění i limitů pro daný produkt. Jestliže je nebudete moci najít, nejdříve se informujte, až poté uzavírejte smlouvu. Pokud něčemu nerozumíte, nebo si nejste jisti podmínkami, vždy se doptávejte.

Aby měli výhodné povinné ručení všichni

Kalkulačka povinného ručení je naprosto srozumitelná i pro ty, kteří si s internetovým světem příliš nerozumí. Ať už je vám 70 nebo 20, díky barevným butonům i pomocným informacím při každém kroku či řádku se k levnému povinnému ručení dostanete velmi rychle. Většinou navíc stačí vyplnit skutečně pár základních informací. Žádné složité dokládání a papírování, pozitivum i pro ty, jež se vyhýbají úřadům obloukem, dokud to jde.

Na povinném ručení můžete díky eliminaci nesmyslných připojištění nebo změně produktu a přechodu k jiné společnosti mnoho tisíc korun ročně. Srovnávejte a při první příležitosti využijte možnosti přechodu k levnější variantě povinného pojištění. To, co ušetříte, pak investujte např. do nových pneumatik, dálniční známky, benzinu…

 

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.