30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Peníze

Jak poznám kvalitní realitní kancelář?

Chcete prodat svoji nemovitost, ale nemáte zkušenosti? V tom případě je skvělou volbou svěřit prodej do rukou schopné realitní kanceláře. V dnešní době je trh nemovitostí realitními kancelářemi přesycen. Jak tedy poznáte kvalitního partnera v tomto oboru?

Zeptejte se na reference

Každá úspěšná realitní kancelář má k dispozici reference od svých zákazníků. Některé je mají dohledatelné přímo na svých webových stránkách. Pokud na stránce reference nenajdete, nebojte se realitního makléře požádat, aby vám je poskytl.

Služby, které by měla realitní kancelář nabízet

Realitní kancelář by měla zastřešit všechny náležitosti, které prodej nemovitosti vyžaduje. Mezi tyto služby patří:

• Odhad ceny nemovitosti, který realitní kancelář vytvoří zdarma s ohledem na aktuální situaci na trhu.

• Realitní kancelář vám pomůže i s propagací nemovitosti. Váš dům nebo byt připraví na prohlídky, pořídí profesionální fotografie, které vaši domácnost předvedou zájemcům o koupi v tom nejlepším světle, a publikuje nabídku na relevantních portálech.

• Realitní kancelář má za sebou celý tým profesionálů. Má na starosti celý proces prodeje nemovitosti, vyřeší za vás také veškeré právní a administrativní náležitosti – od smluv až po prověření potenciálních zájemců.

• Dobrá realitní kancelář disponuje také databází zájemců, která je pravidelně aktualizována. Nemovitost je také prodávána aktivně prostřednictvím přímého marketingu či operátorů callcentra.

• Pokud se náhodou stane, že nedospějete ke shodě s potenciálním kupujícím, pomůže vám problém vyřešit prostřednictvím mediace k oboustranné spokojenosti.

• Pokud realitní kancelář nemovitost neprodá do předem sjednané doby, vykoupí ji od vás. Máte tak jistotu, že nebudete čekat na své peníze.

Svěřte prodej vaší nemovitosti do rukou zkušené realitní kanceláře a ušetříte si tak nejenom svůj čas, ale v konečném důsledku i vaši peněženku.

 

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.