30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Co očekávat od půjčky online?


Reklam na půjčky online, rychlé půjčky, úvěry bez doložení příjmů a jiné typy finančních injekcí je všude tolik, že jistě neminuly ani vás. Na co se má ale běžný člověk připravit, pokud o nich doposud slýchal jen v televizi či na internetu a chystá se vzít svou první půjčku v životě?

Poskytovatelů úvěrů je spousta, nicméně postup, jakým je online půjčka sjednávána, se většinou moc neliší. Takže jak si vzít půjčku? Podíváme se konkrétně na to, jak si vzít půjčku od Creditstar, avšak stejně byste postupovali i jinde.

Nejdříve si zjistěte, kolik zaplatíte

Prvně byste si měli zjistit, kolik vás půjčka bude stát. Všichni poskytovatelé půjček se snaží nalákat na nízký úrok a různé další výhody. Vy však musíte zajít trochu dál a zjistit si i jiné věci. Kolik například zaplatíte, pokud nebudete schopní včas odeslat splátku? Je možné splatit úvěr předčasně? Platí se nějaké poplatky za zřízení? Tohle všechno se promítne do celkové ceny, a tak nejnižší úrok nemusí vždy znamenat nejvýhodnější půjčku.

Pak vyplňte online pár údajů

Pro vyřízení půjčky online vám obvykle stačí vyplnit pár osobních údajů. Zpravidla se zadává číslo občanského průkazu, určitě budete potřebovat také číslo svého bankovního účtu, kam chcete peníze zaslat. Žádná potvrzení a zdlouhavé důkazy ovšem potřebovat nebudete. Žádost vyplníte během 10-15 minut. A stejně rychle někdy můžete mít peníze na svém účtu. Vaši žádost totiž na straně věřitele zkontrolují, a pokud vás nevyhodnotí jako příliš rizikového žadatele, peníze často ihned odešlou.

Pečlivě si zapište datum splátky

Dále už zbývá jenom splácení. Datum splátky si pečlivě zapište, případně nastavte trvalý příkaz, jestli si jste jistí, že v termínu splácení budete mít na účtu dostatek peněz. Některé společnosti své klienty dokonce upozorňují e-mailem či SMS zprávou, spoléhejte se ale raději sami na sebe. A pokud nemáte na splátku, hlavně nedělejte mrtvého brouka. Jak radí například společnost Creditstar, když nemůžete splatit splátku včas, ozvěte se. Řešení vždycky existuje, nikdo vám hlavu neutrhne, prostě jen ve finále zaplatíte více.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.