30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Peníze

Dražby nemovitostí v exekuci mohou být cestou k vysněnému bydlení

Toužíte po ve svém vlastním bytu nebo domě se zahradou? Rozhodně nejste sami. Stále více lidí, kteří žijí v pronájmu nebo sdíleném bytě hledá dlouhodobou jistotu a opravdu stabilní zázemí. To může zajistit jen vlastní nemovitost. A zdaleka se nejedná jen o mladé lidi, kteří se rozhodli opustit rodinné hnízdo nebo studentský byt. Většina začínajících párů i postupně se rozrůstajících rodin hledá vhodný dům se zahradou nebo alespoň dostatečně velký a kvalitně dispozičně řešený byt, ve kterém budou mít dostatek soukromí jak rodiče, tak děti. Časté jsou také situace, kdy nový domov hledá jeden z bývalých manželů po rozvodu. A o možnosti výhodného pořízení nemovitostí se zajímá i každý podnikavý investor.

Proč je výhodné využít dražby nemovitostí v exekuci?

Ceny nemovitostí v naší zemi v dlouhodobém horizontu výrazně stoupají. A je jasné, že poptávka po nich v budoucnu rozhodně neustane. Naopak, nová výstavba zdaleka nestačí uspokojovat potřeby zájemců. Developeři, realitní kanceláře i přímí majitelé jednotlivých nemovitostí tak často požadují opravdu vysoké částky, které v mnoha případech přesahují možnosti potenciálních kupců. A navíc ne každému, komu by banka schválila hypotéku, se chce splácet nemovitost až do dosažení důchodového věku. Dražba nemovitostí v exekuci tak je skvělou příležitostí k zakoupení vhodného objektu za rozumnou cenu. Právě dražby domů v exekuci mohou také být jednou z mála šancí na získání vlastního bydlení i pro méně zámožné vrstvy populace.

Chcete zkusit své štěstí v dražbě nemovitostí v exekuci?

Projděte si dostupnou nabídku objektů a přečtěte si, jak probíhá dražba nemovitosti. A počítejte s tím, že u dražby nemovitostí v exekuci budete ještě nejprve muset složit tzv. dražební jistinu. Ta vám bude v případě neúspěchu samozřejmě v plné výši vrácena. Dražby a exekuce nemovitostí jsou v kompetenci exekutorského úřadu. Právě do jeho sídla se můžete na průběh dražby přijít nezávazně na vlastní oči podívat.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.