30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Peníze

Tvorba webových stránek vás nemusí zruinovat

Být přítomný v online světě je dnes důležité pro každou firmu, to nám ukázala mimo jiné pandemie nového typu koronaviru. Problém je, že vytvoření webu, nebo dokonce e-shopu něco stojí. Specializované firmy se nestydí říct o desetitisíce, někdy dokonce i statisíce korun. Kde na to mají podnikatelé brát?

Opravdu jsou firmy, které vám vytvoří systém přímo na míru a naúčtují si za to třeba sto tisíc. Většina podnikatelů, ať už malých či středních, ovšem nic takového nepotřebuje. Tvorba webových stránek se dá pojmout různými způsoby a existují i některé levnější. Například postavení webu na redakčním systému WordPress.

Nechte si postavit web na WordPressu, jde o výhodu také do budoucna

Chcete-li mít pěkný web, a přesto na něm ušetřit, nechte si ho udělat od nějaké firmy, která staví weby na redakčním systému WordPress. Znamená to, že použijí nějaký systém, jenž má už naprogramovanou základní funkcionalitu, upraví ho a přizpůsobí vašim potřebám. Navenek nelze poznat, že za webem stojí něco takového, rozhodně nejde o žádné omezené řešení. WordPress umožňuje tvořit zcela plnohodnotné weby, jenom výrazně rychleji, a tím pádem i levněji.

WordPress je známý a používaný po celém světě, využívá ho i řada známých webových serverů. Stále se vyvíjí, aktualizuje, vylepšuje. Většina webových vývojářů s ním umí pracovat, takže v budoucnu nebude problém, aby vám web kdokoliv upravil, bude-li to třeba.

Najděte firmu, co se postará i o online marketing

Po vytvoření webu budete muset investovat další peníze do jeho propagace. Jak jinak by k vám přišli zákazníci, kdybyste na internetu nebyli vůbec vidět? Pomůže vám s tím marketingová agentura, což ovšem znamená další náklady. Finančně výhodnější obvykle bývá, když si najdete firmu, která se postará o vytvoření webu i jeho následnou propagaci. Zkuste kontaktovat firmu AJAS. Ta weby na WordPressu tvoří a zároveň zajišťuje i PPC reklamy, SEO a jiné marketingové služby.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.