30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

ESSOX půjčka – spolehlivě půjčené peníze

Potřebujete si půjčit a nevíte, od koho? Zkuste společnost ESSOX.

Společnost ESSOX

Společnost ESSOX s. r. o. je nebankovní instituce, která poskytuje finanční služby, jako jsou třeba financování nákupu spotřebního zboží, služeb, nebo automobilů, financování technologií pro obchodní partnery, či neúčelové hotovostní půjčky. Dále zprostředkovávají pojištění kreditních karet, pojištění schopnosti splácet a havarijní pojištění.

Tato společnost působí na trhu již 22 let. Je členem Finanční skupiny Komerční banky, České leasingové a finanční asociace, Finanční skupiny Société Générale Group, Asociace pro elektronickou komerci, a sdružení SOLUS.

ESSOX také podporuje společnost Ovečka, která pomáhá lidem s Downovým syndromem.

Bezpečná půjčka ESSOX

Bezpečná půjčka je bezúčelná, tudíž si můžete půjčit peníze na cokoliv. Výše úvěru je až 200 000 korun, minimálně však 15 000 korun. Délka splácení se pohybuje mezi 6-84 měsíci. Při této půjčce neplatíte poplatek za vyřízení, ani žádné měsíční poplatky. Navíc dostanete pojištění schopnosti splácet zcela zdarma, takže pokud například ztratíte zaměstnání, či budete v dlouhodobé pracovní neschopnosti, nemusíte se obávat splácení půjčky.

Půjčku můžete kdykoli předčasně splatit. Navíc můžete dostat slevu na úrocích až 1% z úrokové sazby (pokud výše úvěru přesahuje 30 000 Kč, počet splátek je větší než 30, způsob úhrady je inkasem z účtu Komerční banky a je dodržen splátkový kalendář). A pro koho se půjčka hodí? Pro fyzické osoby, pro podnikatele, i nepodnikatele. Stačí mít nad 18 let, prokázat se dvěma doklady totožnosti a poskytnout potvrzení o příjmech. Tato půjčka je určena pro klienty Finanční skupiny Komerční banky.

Zprostředkovatelem bezpečné půjčky je Modrá pyramida stavební spořitelna a. s. Pokud si chcete sjednat bezpečnou hotovostní půjčku ESSOX, musíte se obrátit na poradce Modré pyramidy stavební spořitelny. Poradce vám ve všem poradí a poté s vámi sepíše žádost o úvěr.

Společnost ESSOX je velice spolehlivá a jejich bezpečná půjčka je opravdu bezpečná. Pokud si tedy potřebujete půjčit, zkuste právě tuto společnost.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.