30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Se svými dluhy se svěřte rodině

Ať už se stalo cokoliv, tak jste nyní v pěkně zapeklité situaci, pokud máte dluhy, o kterých víte jen vy a se kterými se asi s největší pravděpodobností budete muset svěřit své rodině. Mohlo se stát, že vám nevyšlo podnikání, nebo že jste se dostali do úplně jiných problémů, které mohou například souviset s hazardem, či podobnými věcmi.

Ať už je to z jakéhokoliv důvodu, neměli byste si to nechat pro sebe, ale měli byste začít věci řešit, jinak se z toho zblázníte. Pokud jsou vaše dluhy takové, že je dokážete vyřešit sami a v krátké době, tak si tuto okolnost pro sebe nechat můžete a tajně své dluhy splácet.

Pokud je ale výše dlužné částky vysoká, musíte chtě nechtě s pravdou ven. Určitě z toho všeho nespíte a okolí na vás musí vidět to, že se děje něco, co není až tak v pořádku.

Samozřejmě vás za to nebude nikdo chválit a je asi jasné, že doma bude nejprve pořádný humbuk, ale uvidíte, že si tím, že o tom povíte, doma ve finále pomůžete, protože nebudete na vše sami a nebudete muset nic tajit. Partner vám jistě pomůže a situaci budete řešit spolu. Kdybyste na to vše byli sami, dostanete se do daleko větších problémů. Můžete začít mít sklony k pití alkoholu, nebo dokonce můžete sáhnout i po daleko horších věcech a najednou se svezete na šikmou plochu a nebudete ani vědět jak.

Situace se musí řešit, i když je to velmi těžké. Dluhy často nejsou otázkou pár měsíců, ale kolikrát i  několika let. Dokáží nám nasekat spousty problémů, což si mnohokrát uvědomíme, až když je pozdě. Problémy se ale musí řešit proto, aby z nich nebyly problémy mnohem větší. Proto nad nimi nemůžeme mávnout rukou.

S partnerem bychom to rozhodně řešit měli a to hlavně v tom případě, že máme společnou domácnost a dělíme se i o finance. Jak byste chtěli každý měsíc zdůvodňovat, že nemáte tolik peněz, kolik byste mít měli a co když se začne ptát, kam ty peníze mizí?

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.