30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Rychlá SMS půjčka: Jak poznáte poctivého poskytovatele?

Problematika nebankovních půjček je velmi často diskutovanou oblastí jak na internetu, tak i v mnohých finančních magazínech. Ostatně i ve školách se v rámci finanční gramotnosti děti učí o tom, aby nenaletěly nepoctivému poskytovateli. Pokud jste se i vy dostali do finančně nevýhodné situace, kterou byste co možná nejrychleji měli vyřešit, jste na správném místě. My se totiž v tomto článku zaměříme na charakteristiky, podle nichž nebude tak složité poznat půjčku, jež skutečně stojí za to a pomůže vám. Nakonec samozřejmě konkrétní úvěr doporučíme.

Přesně stanovená výše úvěru a splátkový kalendář

V první řadě si ověřte celkovou výši půjčky. Jestliže se bude SMS půjčka pohybovat finančně v řádu několika stovek tisíců korun, nejspíše se jedná o podvodné jednání. Tradičně se potenciální půjčovaná suma pohybuje kolem 20 až 30 000 korun. Napoprvé vám jen málokteré společnosti dokážou půjčit více než 10 000 korun. Stejně tak je zapotřebí dbát na precizní stanovení splátkového kalendáře. Ve spolupráci s poskytovatelem si jednoduše stanovíte celkovou výši pravidelných splátek tak, jak vám to bude vyhovovat. Tím pádem budete schopni bez problémů dostát svým závazků a vyhnout se potenciální penalizaci ze strany poskytovatele půjčky.

Absence nesmyslných poplatků

Díváte se na jednu z mnoha SMS půjček a nestačíte se divit, za co všechno byste měli zaplatit? Možná ano, protože mnohé úvěry tohoto charakteru jsou bohužel typické nesmyslnými poplatky. Některé dokonce jednak poukazují na úrokovou sazbu a jednak na manipulační poplatek. Nejnesmyslnější jsou poplatky za vedení úvěrového účtu, předčasné splacení anebo uzavření smlouvy a podobně. Na toto všechno si dejte pozor. Platit byste měli pouze jistý přeplatek za realizaci půjčky a nic jiného.

Prověřování bonity žadatele

U jakýchkoli kvalitních nebankovních půjček se setkáte také s prověřováním bonity. Nebankovní společnost si zkrátka chce a podle zákona i musí ověřit schopnost splácet ze strany svých klientů. Nejčastěji je požadováno potvrzení o aktuální výši platu žadatele, případně prověření faktur u podnikajících osob. Někteří nebankovní poskytovatelé si také projíždějí registry dlužníků a zjišťují, zdali zájemci o půjčku již někde nějaké finanční prostředky nedluží. Jako záruka může sloužit i záruka v podobě movitého, případně nemovitého majetku.

Kde si tedy půjčit?

Poskytovatelů nebankovních půjček je spousta. Jakousi jistotou je  rychlá SMS půjčka od Cool Credit. Ta nabízí napoprvé 8000 korun. Při opakovaném půjčování se suma navyšuje až na 20 000 korun. Peníze můžete mít fakticky takřka obratem. Velkou výhodou rychlé SMS půjčky u Cool Creditu je i fakt, že si vše okolo ní můžete přečíst přímo online na webu. K dispozici je zde i kalkulačka půjčky, jejímž prostřednictvím si vymodelujete celou situaci.

 

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.