30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Peníze

Bydlíte ve městě? Nakupujte ve slevách a ušetříte za jídlo stovky až tisíce korun měsíčně.

Velkou výhodu mají lidé žijící ve větších městech v tom, že se cestou do práce mohou stavit hned v několika obchodech s potravinami, drogerií i dalšími pro život potřebnými předměty. Jestliže si hlídáte peněženku a snažíte se ušetřit co nejvíc výdajů za toto zboží, vyplatí se sledovat letákové akce a nakupovat tam, kde právě nabízí to či ono zboží v akci. Koupíte-li např. karton mléka ve slevě s úsporou 40%, můžete tak ušetřit i cca 50 Kč. Když k tomu přidáte instantní kávu s více než 50% slevou, maso se slevou 35% a nákup brambor či jiné zeleniny se slevou 29%, snadno ušetříte kolem 300 Kč.

Takovéto akce přináší každý týden každý řetězec obchodů. Výhodou velkoměst je, že prodejny každého řetězce najdete poměrně u sebe, proto můžete cestou z práce nebo do práce zavítat vždy do jedné prodejny a nakoupit to, co právě prodávají nejvýhodněji. Tímto způsobem nakupuje čím dál častěji nejen naše starší obyvatelstvo, ale i ženy cestou do práce, nebo muži, kteří se ráno stavují koupit si před příchodem do zaměstnání svačinu či oběd.

Drogerii kupujte do zásoby

Jestliže máte malé dítko a potřebujete pro něj denně několik jednorázových plen, savých podložek, výživy nebo příkrmy, určitě také sledujte letákové akce drogerií a v případě, že narazíte na typ zboží, který používáte, nakupte si jej i do zásoby. Např. na plenách tak můžete ušetřit stovky i tisíce korun, což v rozpočtu určitě příjemně pocítíte.

Stejně tak sledujte akční ceny drogerie, jako jsou čisticí prostředky, šampony, sprchové gely, kosmetiky, mnohdy se nabízí v akcích 1+1 nebo 2+1, což znamená poloviční nebo třetinovou slevu. Toto zboží se vám jen tak nezkazí a budete rádi, že jste jej nakoupili výhodně.

Vyzkoušejte nakupování ve slevách a uvidíte, že ve vaší peněžence bude zůstávat mnohem více peněz, než když nakupujete bez ohledu na letákové akce.

 

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.